Prema informacijama BiH medija sinoć je u migrantskom kampu Miral kod Velike Kladuše nadomaK granice s Hrvatskom došlo do još jednog međusobnog sukoba među migrantima.

U jednom trenutku su se čuli hici  iz vatrenog oružja. Ovom izgredu prethodila je još jedna masovna tučnjava migranata, a nakon šaka i noževa netko je upotrijebio pištolj.

Kantonalna policija potvrdila je da je pri tome  ranjen dječak (8) iz Iraka, sin jednog od sukobljenih migranata.  Također je potvrđeno kako je dijete s teškim ozljedama odvezeno u kantonalnu bolnicu Bihać. Policija i hitna služba  su sinoć bili na licu mjesta jer se pretpostavlja kako u sukobu ima više lakše ozlijeđenih migranata.

Bio je ovo je samo jedan u nizu nemilih događaja u kojem su glavni akteri bili  migranti u tome dijelu BiH. Od lokalnih vlasti u Bosanskoj Krajini već se dulje vrijeme čuje da se  broj migranata ondje opet povećava, počelli su kao i raanije zauzimati javne površine u Bihaću i Velikoj Kladuši, dok je sada u porastu broj međusobnih tučnjava, provala i krađa. Sve se ovo negativno odražava na povremene ilegalne upade  na hrvatski teritorij, posebice u Lici i Banovini.

L.O.