U javnosti je malo poznato da se posvuda u Lici gradi sve više vrhunskih smještajnih kapaciteta koji se kvalitetom, izgledom i sadržajima ne bi postidjeli niti mondenih svjetskih turističkih destinacija. Zadnji „dragulj u ovoj dijademi“ svakako je Villa Plitvice Sun, zdanje koje je sagrađeno prošle godine u Udbini, najsunčanijem gradiću kontinentalne Hrvatske, na lokaciji s koje puca pogled u prelijepo Krbavsko polje.

Nacionalni internetski portal Telegram.hr svrstao je nedavno Villu Plitvice Sun u prestižni rang TOP 5 kuća za odmor s unutarnjim bazenom. Na ovaj način je ta udbinska vila iza sebe ostavila mnoga razvikana imena Istre, otoka i Dalmacije. Za više informacija zamolili smo Mariju Orešković, voditeljicu ovoga objekta.

-Villa Plitvice Sun može ugostiti 6+2 gostiju u tri spavaće sobe s king size krevetima, pet kupaonica, a gosti mogu uživati u 400 m2 tople atmosfere, s prekrasnim pogledom na Krbavsko polje i Velebit. Mogu se opustiti i zabaviti u dva bazena (unutarnji i vanjski), sauni, na dvije terase, besplatnim biciklima pogodnim za planinske dionice, stolnim nogometom, stolnim tenisom… Villa je nositeljica certifikata izvrsnosti Lika Destination i nalazi se niti 30 minuta vožnje automobilom od NP Plitvička jezera, ponosno nam je rekla voditeljica vile Marija Orešković.

Kako naglašava, na ovaj način se može pokazati da mi u Lici ne zastajemo za drugim dijelovima turističke Hrvatske! Naprotiv, sve se kreće u smjeru da Lika postaje stjegonoša kvalitete smještajnih kapaciteta hrvatskih turističkih destinacija.

M.S.