U Žabici nastavljene predizborne aktivnosti! Posebno emotivno pozdravljen Nikola Šimunić, novo političko ime u Gospiću

Danas su nastavljene aktivnosti stranke LiPO koja je posljednjih dana obišla gotovo cijeli Gospić!
Pored toga što je predsjednik stranke Milinović aktivan na području cijele županije pa i Hrvatske, u koordinaciji sa lokalnim ograncima stranke LiPO, sudjeluje i u njihovim promidžbenim aktivnostima.
Tako je večeras zajedno sa predsjednikom stranke LiPO za Gospić, dr.sc . Nikolom Šimunićem sudjelovao na druženju u Žabici sa mještanima, članovima i simpatizerima stranke.
Milinović je kao i Šimunić dobio punu potporu za sve aktivnosti koje stranka provodi.
Nazočnima se obratio i Anton Toni Buneta, član Povjerenstva stranke LiPO u Gospiću koji je  izrazio uvjerenje da s njim sjedi sadašnji i budući župan, dr. Milinović, te budući gradonačelnik Nikola Šimunć.

Nakon njega nazočnima su se obratili Šimunić i Milinović ,izlažući svoje viđenje političkog stanja u Gospiću i Ličko-senjskoj županiji.

Posebno emotivno dočekan je Nikola Šimunić kao mladi znanstvenik i budućnost ovoga grada, koji je za razliku od ostalih kandidata za gradonačelnika, već 20 godina prisutnih u politici (Stilinović, Starčević), osvježenje na političkoj sceni grada Gospića, a u kojega mnogi, a poglavito mladi, polažu velike nade.

“Optimizam na koji nailazim pretvoriti ću, ne u san, nego u zbilju!”

Nakon druženja Šimunić je izjavio: Ovo mi je u posljednjih 10-ak dana peto druženje sa članovima i simpatizerima stranke, te građanima Gospića.
Žao mi je što zbog Covid-krize ne može biti nazočno više ljudi, ali tako je kako je, i toga se treba pridržavati.
Kada vidim energiju ljudi ,optimizam u njihovim očima, odlučnost, te kada osjetim iskrenu podršku koju mi daju i sam sam pun optimizma za građane ovog grada.
Bit ću im jamac da ću njihov optimizam pretvoriti ,ne u san nego u zbilju!Hvala im na tome, kazao je Šimunić.

L.O.