U Zimskom vrtu hotela „Jezero“ započeo Božićni sajam

NP Plitvička jezera je ove godine održavanje Božićnog sajma organizirao u Zimskom vrtu hotela „Jezero“. Tamo djecu dočekuje Djed Božićnjak, uz dvije suradnice odjevene u patuljka i vilenjaka. Ovom prilikom je ravnatelj NP Plitvička jezera Tomislav Kovačević izjavio:

-Božićni sajam održavat će se sve do Badnjaka, 24. prosinca 2021. godine. U ovoj božićnoj čaroliji u srcu najvećeg i najstarijeg nacionalnog parka u Hrvatskoj, uz druženje s Djedom Božićnjakom, bakom Mraz i Vilenjakinjom mogu uživati veliki i mali. U ponudi se nalaze nezaobilazna kuhana vina, topla čokolada, preukusni muffini iz vlastite slatke radionice, uštipci ili fritule. Osim za slastice, najmlađi su nahrupili na projekciju božićnih filmova u kongresnoj dvorani hotela Jezero, a na kraju filma, kao iznenađenje, Djed Božićnjak i vilenjaci djeci su podijelili darove.

Na Božićnom sajmu u Zimskom vrtu posjetitelji po prvi put mogu vidjeti izložene fotografije projektiranih hotela u NP Plitvička jezera, što će ovaj Park zasluženo staviti u sam svjetski vrh. Ulaz na sajam je besplatan, uz obvezne COVID potvrde. Pozivamo vas da nas posjetite i uživate u čaroliji Božića na Plitvičkim jezerima, rekao je ravnatelj NP Plitvička jezera Tomislav Kovačević.

Cijelo vrijeme održavanja Božićnog sajma veliki i mali posjetitelji moći će besplatno pogledati hit-filmove na temu Božića.

L. O.