Ubojstvo kod Brinja bilo je pomno planirano

Sukcesivno se iznose novi detalji vezani uz podmuklo ubojstvo što se dogodilo 8. srpnja u ranim jutarnjim satima u selu Rapajin Klanac kod Brinja. Podsjećamo da je tada na spavanju ubijen Nikola Vukadinović (52), dok je nakon prvotnih pokušaja da policiji prijavi provalu i tada počinjeno ubojstvo, sin Igor (20) prilikom ispitivanja u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu na koncu priznao zločin.

S nekoliko snažnih udaraca sjekirom u glavu, Igor Vukadinović je oko 4 sata u noći na četvrtak, ubio na spavanju svog oca Nikolu (52), u prizemlju njihove obiteljske kuće. Zločin nije počinjen u afektu, već je pomno planiran i pripremljen. Tome su navodno prethodile brojne fizičke i psihičke torture oca, o čemu će više reći istraga jer se za sada ubojica brani šutnjom. Kako su kasnije poručili iz ŽDO Karlovac, Igor Vukadinović se teretiti za kazneno djelo teškog ubistva jer je oca Nikolu ubio na podmukao i okrutan način na spavanju, zbog čega mu prijeti dugogodišnja zatvorska kazna.

Nastavak ispod oglasa

Prema tvrdnjama susjeda ubijeni otac Nikola bio je prijeke ćudi, što je i navodni razlog da je njegova supruga posao potražila u Njemačkoj, gdje i danas živi. U obiteljskoj kići Vukadinovića živi i 10-godišnja djevojčica, sestra Igora Vukadinovića.

L. O.