Udbina čvrsto uz HDZ!

0

Velebnim predizbornim skupom, u Kulturno informativnom centru, Udbina je još jednom pokazala da čvrsto stoji uz HDZ. U pozdravnom govoru, aktualni načelnik i predsjednik OO HDZ-a Udbina Ivan Pešut osvrnuo se na osam godina mandata u toj općini. Nakon Pešuta, brojne mještane je pozdravila kandidatkinja za zamjenicu načelnika iz redova hrvatskog naroda Marina Gučanin. Kandidat za načelnika Josip Seuček okupljenima je predstavio listu za Općinsko vijeće Općine Udbina.

Veliki aplauz i oduševljenje govorom zaslužio je dr. Darko Milinović. U svome govoru je naglasio da Udbina, Krbavsko polje kao i cijela Ličko-senjska županija imaju ogroman potencijal te zna kako ga iskoristiti i Liku učiniti razvijenom, modernom, ponosnom, te kako će mladima osigurati sve uvjete za ugodan i situiran život. Skupu HDZ-a na Udbini nazočio je i aktualni župan Milan Kolić.

„Krbavsko polje poplavilo“

Krbavsko polje danas je nakratko “poplavilo”. Nije riječ o poplavi, nego o velikom broju ljudi koji su se okupili oko vesele, pozitivne, prijateljske, ali ispred svega kako su naglasili pobjedničke atmosfere koja se nadvila nad cijelu predizbornu kampanju ličkog HDZ-a.

L.O.