Uhićen kradljivac drva, u Gospiću predana automatska puška

U zadnja 24 sata na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo i jedna dragovoljna predaja minsko-eksplozivnih sredstava.

Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom s područja Općine Brinje zbog osnova sumnje da počinio krađu. Majstora se sumnjiči da je u vremenu od 12. do 22. listopada 2020. godine u šumskom predjelu mjesta Prokike posjekao i ukrao 85 stabala bukve u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Brinju.

Nastavak ispod oglasa

Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 

Vezano uz odlutalu stoku zadnjih dana su se počeli događati pozitivni pomaci po pitanju uvođenja reda na terenu.  Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je držanjem životinja bez nadzora na području Udbine te je počinitelju naplaćena novčana kazna.

Dobra vijest dolazi iz Gospića gdje je građanin jučer dragovoljno predao automatsku pušku s pripadajućim spremnikom i 65 komada streljiva call. 5,45mm  što je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

L.O.