Ukradeni novčanici, el. romobil i žensko ždrijebe

0
Ilustracija

Iako smo ušli u kolovoz i vrijeme odmora je u špici, lopovi ne miruju pa je proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su dvije teške krađe i tr krađe.

U vremenu od 21. listopada 2021. godine do 29. srpnja 2022. godine u Ličkom Ribniku, nepoznati počinitelj provalio je u nenastanjenu obiteljsku kuću u vlasništvu 73-godišnjakinje iz Rijeke, iz koje je ukrao trimer i motornu pilu.

U Karlobagu je nepoznati počinitelj 29. srpnja 2022. godine provalio u osobni automobil austrijske nacionalne oznake koji je bio parkiran na ugibalištu i ukrao novčanik s novcem i osobnim dokumentima 35-godišnjaka i 30-godišnjakinje (oboje njemački državljani).

U Novalji je u petak, 29. srpnja 2022. godine nepoznati počinitelj ispred mjenjačnice ukrao električni romobil u vlasništvu 19-godišnjakinje.

Noću 29./30. srpnja 2022. godine u mjestu Drenov Klanac kod Otočca je nepoznati počinitelj iz ograđenog prostora ukrao žensko ždrijebe u vlasništvu 25-godišnjaka iz Otočca.

U subotu, 30. srpnja 2022. godine u Nacionalnom parku Plitvička jezera je nepoznati počinitelj iz ruksaka ukrao novčanik s novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama u vlasništvu 60-godišnjeg slovačkog državljanina.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.

L. O.