Građevinske aktivnosti u Općini Karlobag polako se zahuktavaju. Tome pomaže i nerazmjerno topla zima, s podosta manje vjetrovitih dana. Komunalno poduzeće „Vegium“ nastavilo je ovih dana s proširenjem i uređenjem plaže Tatinja na izlasku iz Karlobaga u smjeru Cesarice. Zamjenik načelnika Općine Karlobag Boris Smojver rekao nam je više o cijelom projektu.
-Naše komunalno poduzeće „Vegiunm“ ima koncesijsko odobrenje za korištenje ove plaže. Ovih se dana pristupilo završetku radova na izgradnji potpornih zidova, a uređuje se i Beach-bar koji je i lani bio postavljen na toj lokaciji. Plaža Tatinja lani je bila odlično posjećena zbog čistog mora, lijepog krajolika i kapaciteta od oko 300 kupača, a ove turističke sezone kupanje na ovoj plaži svakako će biti još ugodnije i sadržajnije, rekao nam je Boris Smojver.
Budući je čistoća mora u Karlobagu uvijek ispunjavala sve kriterije u smislu kupanja, novi sadržaji poput šetnica i uređenih plaža svakako će biti dodatni motiv sukcesivnog povećanja broja turista, što svjedoče sve bolji rezultati ove destinacije.

H. J.

Beach bar Tatinja - kolovoz 2015
Beach bar Tatinja – kolovoz 2015