U Policijskoj upravi Ličko senjskoj danas je upriličena svečana dodjela Spomenica domovinske zahvalnosti. Odlukom su predsjednika RH Ive Josipovića, Spomenicom domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu u Policijskoj upravi ličko-senjskoj odlikovane Tomislava Bubaš, Višnja Borčić i Maja Brozičević.
Odlikovanim službenicama spomenice je uručio načelnik policijske uprave Ante Podnar, te im u ime potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića i u svoje osobno ime uputio iskrene čestitke, zaželjevši im uspjeh u daljnjem radu.
„Zahvaljujem našim rukovoditeljima koji su prepoznali naše zalaganje i trud i koji su vjerovali da naš dosadašnji rad zaslužuje ovakvo odlikovanje, te nas i predložili za ovo odlikovanje. Meni osobno i odlikovanim kolegicama je čast i velika nagrada primiti ovakvo priznanje za časnu i uzornu službu u Ministarstvu unutarnjih poslova. Ovo odlikovanje nam je dodatni poticaj da u narednom periodu budemo još bolje u svojim svakodnevnim poslovima i radnim zadacima, te da i dalje obavljamo svoj posao časno i uzorno“ u ime odlikovanih kazala je Tomislava Bubaš.
PULS/D.P.