Uručene iskaznice pripadnicima Prometne jedinice mladeži

I ove godine je Policijska uprava ličko-senjska za vrijeme turističke sezone, odnosno u srpnju i kolovozu, popunila svoje redove sa ispomoći u ljudstvu i tehnici iz drugih policijskih uprava, a kao jedan od bitnih vidova pomoći su i pripadnici Prometne jedinice mladeži, koji će u srpnju i kolovozu djelovati na području gradova Gospića i Otočca, te općina Plitvička Jezera i Brinje.

Nakon što su uspješno prošli obuku, danas je načelnik Policijske uprave ličko-senjske Ante Podnar uručio 23 iskaznice pripadnicima Prometne jedinice mladeži.

Nastavak ispod oglasa

Tom prilikom naglasio je da jedino primjerenim i odgovornim ponašanjem mogu oslikavati pripadnost sustavu unutarnjih poslova, te da budu maksimalno profesionalni, iako će im ponekad zbog vremenskih uvjeta biti vrlo naporno.
Na kraju je poručio: “Očekujem da ćemo Vašim angažiranjem, sve zadaće obaviti uspješno i odgovorno, jačajući povjerenje svih građana koji dolaze na prostor Ličko-senjske županije za vrijeme turističke sezone.“

Uručenju iskaznica nazočili su i zamjenik načelnika Mladen Kranjčević, voditelj Službe policije Josip Dujmović, voditelj Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Nikola Karić i policijska službenica Službe policije Ana Štampar.

L.O.