Uručene zahvalnice djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu Ličko-senjske županije

fotografijaRavnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu prim. mr. Maja Grba-Bujević, dr. med. uručila je u utorak, 3. prosinca 2013., zahvalnicu djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu Ličko-senjske županije za brzo i visoko profesionalno zbrinjavanje ozlijeđenih u teškoj prometnoj nesreći koja se prošlog vikenda dogodila na autocesti A1. Tom prigodom je istaknula kako je „Zavod za hitnu medicinu Ličko-senjske županije razvio moderan sustav hitne medicinske službe čiji kamen temeljac su izvrsno educirani i snažno motivirani ljudi.“ U ime svih djelatnika zahvalnicu je preuzela ravnateljica Županijskog zavoda Elizabeta Dragičević, dipl. oecc.

„Djelatnici hitne službe svoj posao odradili su besprijekorno te pokazali znanje, stručnost, organiziranost i profesionalnost“ naglasila je primarijus Grba-Bujević. Tijekom zbrinjavanja, kolege i pacijenti zapazili su nesebično zalaganje i stručnost medicinske sestre Sanje Matanović te joj je ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu za iznimnu profesionalnost u radu predala posebnu zahvalnicu.

Nastavak ispod oglasa

Prim. mr. Maja Grba-Bujević, dr. med. iskoristila je prigodu i uručila medicinskom tehničaru Anti Petkoviću certifikat instruktorskog kandidata Treninga osoblja izvanbolničke hitne medicinske službe. Također je obišla medicinsku prijavno-dojavnu jedinicu Zavoda za hitnu medicinu Ličko-senjske županije i provjerila kako napreduje uspostava prijavno-dojavne jedinice s novom tehničkom opremom, osiguranom kroz Projekt unapređenja hitne medicinske službe i investicijskog planiranja u zdravstvu.

L.O./Hzhm