Uskoro čudesni Božićni sajam NP Plitvička jezera

JUNP Plitvička jezera i ove korona-godine nastavlja s tradicijom organiziranja brojnih sadržaja čija je koncepcija vezana uz adventsko razdoblje i  Božić. Tako će ove godine Božićni sajam biti održan u Zimskom vrtu hotela Jezero, a osim brojnih uobičajenih sajamskih sadržaja vezanih uz Božić, očekuju se projekcije božićnih animiranih i igranih filmova.

Sve će započeti 15. prosinca i održat će se u terminu od 17 do 22 sata, uz kino projekciju filma „Polar Express“ s početkom  u 18,30 sati. Već 17. prosinca je u istom terminu na rasporedu projekcija filmskog hita „Sam u kući 2“  od 18,30 sati.

Sljedeći termin je 18. prosinca  u dopodnevnim satima, točnije od 9  do 13 sati, kada je na rasporedu kino projekcija filma  „Frozen“ koji počinje u 10:30 sati. Na dan 22. prosinca opet se sve vraća u večernje termine, od 17 do 22 sata kada nas očekuje projekcija filma „Arthur Božić“ s početkom  u 18,30 sati.

Konac djelo krasi pa ovogodišnji Božićni  sajam u NP Plitvička jezera biti okončan na Badnjak, 24. prosinca s kino projekcijom filmskog hita „Sam u kući 1“ s početkom  u 18,30 sati.

Uz filmske hitove posebni ambijent Zimskog vrta hotela Jezero dovoljno će nam približiti Božić, uz brojne delicije i ponudu na štandovima, dijelu čarolije koja nam ove blagdane čini toliko posebnima.

L.O