Uskoro počinju radovi na poučnoj stazi kod perušićke Klise

U više navrata smo u svojim tekstovima isticali mnoge kapitalne projekte koji se provode, ili su u skorom planu realizacije na području Općine Perušić. Na taj se način pomalo nepravedno u drugi plan stavljaju na deseci manjih projekata čija realizacija doprinosi  povećanoj kvaliteti života građana, ali i boljim preduvjetima za gospodarski razvoj. Jedan od takvih projekata je i izgradnja nove poučne staze. Gradit će se na lokalitetu brda Klisa, a više o svemu rekao nam je zamjenik načelnika Općine Perušić Mihael Kurteš.

-Gradit će se poučna staza kod Klise u duljini od 1,2 km. Osim same staze uredit će se vidikovci i odmorišta. Projekt je aplicirala Općina Perušić  na Mjeru 8.5.2. Ministarstva za ruralni razvoj koje ga je odobrilo i izdvojilo 500 tisuća kuna za njegovu realizaciju. Posao na natječaju dobila je zagrebačka tvrtka „HADO-Tehnic“ d. o. o. Početak radova na novoj poučnoj stazi očekujemo  prvih dana travnja, naglašava Mihaek Kurteš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovaj način će Perušić dobiti još jedan turistički sadržaj  i povećati resurse u cilju privlačenja što većeg broja posjetitelja svojeg ukupnog i sve atrakrivnijeg „destinacijskog kolača“ ovog dijela Ličko-senjske županije.

M. S.