Uskoro zadnji rok prijava izlagača za 23. tradicijsku izložbu „Jesen u Lici 2021.“

Kako smo već javljali Ličko-senjska županija u suradnji sa Razvojnom agencijom Ličko-senjske županije (LIRA) započela je pripreme za održavanje manifestacije „Jesen u Lici 2021.“ koja će se i ove godine održati na Trgu Stjepana Radića u Gospiću u trajanju od tri  dana, od 1. do 3. listopada 2021. godine.

Na ovaj su način pozvani svi  proizvođači koje žele izlagati svoje autohtone poljoprivredne, prehrambene, uporabne i ukrasne proizvode da sudjeluju na ovoj najznačajnijoj izložbeno-prodajnoj tradicijskoj manifestaciji u Ličko-senjskoj županiji. Očekuje se da će 23. po redu „Jesen u Lici“ i ove godine tijekom tri dana održavanja okupiti više od 10 000 posjetitelja.

Nastavak ispod oglasa

Prijavu za sudjelovanjem moguće je izvršiti do 3. rujna 2021. godine popunjavanjem prijavnice koja je objavljena na web stranici Ličko-senjske županije. Upućen je i poziv proizvođačima meda, sira i rakije za sudjelovanjem na ocjenjivanju kvalitete proizvoda koje će se izvršiti u suradnji sa stručnim timom Poljoprivrednog instituta Osijek. Objava rezultata ocjenjivanja kvalitete ovih proizvoda proizvedenih na području Županije bit će u subotu, 2. listopada,  odnosno tijekom održavanja manifestacije „Jesen u Lici“.

L. O.