Uskrs u Perušiću

U organizaciji Javne ustanove „Pećinski park Grabovača“ i Narodne knjižnice Općine Perušić započelo je održavanje  uskršnjih radionicama koje će potrajati sve do Uskrsa. Mali i veliki će u knjižnici svakoga radnog dana moći izrađivati uskršnje zečeve, vjenčiće, košarice i pisanice te ostale uskršnje dekoracije koje će u ponedjeljak, 2. travnja uresitipodručje oko suvenirnice na Grabovači gdje se organizira posebna proslava Uskrsa.

Program je osmišljen za djecu i odrasle kako bi se uz igre, pjesme, ples i kreativne radionice proslavio  najveći kršćanski blagdan. Voditelji će biti kostimirani u Uskršnje zečeve, a održat će se i mnoga natjecanja – od odabira najljepše pisanice, utrke u nošenju jaja na žlici, potrage za pisanicom i tucanja jaja kako bi se izabrao onaj najbolji „tucak“. Sve posjetitelje zasigurno očekuje dobra zabava od 14 sati na dalje, uz pregršt aktivnosti, uskršnje ražnjiće, kotlić, ali i ples uz glazbu DJ-a. Djecu će najviše zabaviti radionice izrade zečića te bojanja pisanica od stiropora pomoću vodenih bojica, tempera ili flomastera kojima će se kititi grane, a šarena jaja djeca će moći i ponesti kući.

Nastavak ispod oglasa

Pećinski park Grabovača  ponovno organizira i Dane otvorenih vrata s promotivnim cijenama individualnih ulaznica od 2. do 22. travnja po 30 kuna.

P.P./M. S.