Politička scena u Ličko – senjskoj županiji od danas je bogatija za novu političku stranku, Stranku umirovljenika koja je više od 20 godina prisutna u političkom prostoru Hrvatske.

Povjerenik Stranke umirovljenika za Ličko-senjsku županiju je Mirko Kostelac ujedno i povjerenik Stranke umirovljenika za grad Otočac. Imenovan je i povjerenik za grad Novalju, Mladen Vranković.

-U idućem periodu proširit ćemo našu političku opciju u još nekim mjestima u Ličko – senjskoj županiji. Sagledavajući situaciju u Ličko-senjskoj županiji uvidjeli smo da umirovljenici nisu politički adekvatno zastupljeni budući sadašnji politički predstavnici umirovljenika na prvo mjesto stavljaju svoj osobni interes i to šteti brojnoj populaciji umirovljenika u Ličko – senjskoj županiji.
Ovim putem želimo izraziti i zadovoljstvo postupkom župana Darka Milinovića kako bi umirovljenici s najnižim mirovinama dobili uskrsnice. Pozdravljamo taj čin kako bi u ova covidom opterećena vremena naši umirovljenici bar malo zaboravili na svoje svakodnevne brige, priopćeno je iz stranke.

L. O.