Uvjerljiva pobjeda Petra Krmpotića na ponovljenim izborima, debakl Karla Starčevića

Na ponovljenim izborima u Mušaluku kandidat za gradonačelnika Grada Gospića Petar Krmpotić je ostvario uvjerljivu pobjedu. Isto tako, uvjerljivu pobjedu je odnesla i lista HDZ – a. Ova pobjeda je još bitnija iz razloga jer je Karlo Starčević uvjeravao svoj Stožer da će pobijediti u Mušaluku. Tim više njegov poraz je bolniji.

Prije tjedan dana izjednačeni, a na ponovljenim izborima Petar Krmpotić 56,3%, Karlo Starčević 39,6 %

Nastavak ispod oglasa

Da podsjetimo, prije tjedan u Mušaluku je bio jedan nevažeći listić te su izbori ponovljeni. Tada su Petar Krmpotić i Karlo Starčević bili izjednačeni. U samo tjedan dana u Mušaluku se desio veliki preokret. Birači su shvatili da je kandidat HDZ – a Petar Krmpotić puno bolje rješenje nego Karlo Starčević, što su danas i dokazali.

Krmpotić podigao rezultat za 21%, Starčević pao za 5 %

Petar Krmpotić je dobio 17%  više  glasova od  Karla Starčevića, točnije 56,3  % naspram 39,6 %. Prije tjedan dana Krmpotić je dobio 46 % te je svoj postotak digao za nevjerojatnih 21 %. Karlo Starčević je prije tjedan dana dobio je 44 % , a sada je pao za 5 % . Ovim je još jednom pokazana snaga HDZ – a  i njihova profesionalna i iznad svega korektna kampanja.

Petar Krmpotić ima veliki potencijal birača u 2. krugu, Starčević je svoj bazen isušio i teško će naći nove birače

Večerašnji rezultat je, uvjeravaju nas u Stožeru, pokazatelj da će Krmpotić u drugom krugu napredovati u svim biračkim mjestima jer su ovaj tjedan radili brojne analize i dobar dio biračkog tijela HDZ – a koji nije izašao je visoko motiviran za nedjeljne izbore. Po svim analizama Karlo Starčević gotovo da i nema više mogućnosti  podignuti  svoj postotak što govore i izbori u Mušaluku.

L.O.