Vaš foto kutak

Ovoga smo tjedna primili više vaših foto-uradaka za rubriku koju zapravo uređujete vi, poštovani čitatelji. Objavljujemo pet fotografija koje, svaka na svoj način, predstavljaju zanimljive teme.
U vrijeme kada se cijela Europa zdušno trudila locirati i uhititi generala Antu Gotovinu, netko se dosjetio i iskoristio jumbo-plakat Hrvatskih šuma podno „Kubusa“. Dopisano ime Ante uz riječ „pažnja“ dovoljno kazuje kakvu je poruku poslao autor ove dosjetke.

Ova je fotografija nastala tijekom Domovinskog rata i snimljena je u atriju nekadašnjeg Doma JNA, danas Kulturno-informativnog centra Gospić. Komentar je nepotreban.

U smiraj dana na karlobaškoj rivi vrijedi zabaciti i prevariti koju lignju. Potrebno je samo malo bonace i dosta strpljenja.

Prije nekoliko godina skupina maškara iz Karlobaga izazivala je salve smijeha prilikom sudjelovanja na Gospićkom zimskom karnevalu. Za ovu je prigodu izrađen i „Papa-mobil“, a časne sestre su pratile povorku na romobilima!
Ova fotografija pokazuje kakve sve neprilike donese iznenadni snijeg. Nije donio nevolje samo vozačima i poljodjelcima, nego je iznenadio i gljive koje su se našle pod bijelim ogrtačem.
————————————————————————————
Šaljite nam i dalje zanimljive fotografije koje ste snimili. Prema vašoj želji možemo ih potpisati, ili ne. Važno je samo to da s drugim čitateljima „Lika Online“ podjelite neku zanimljivu fotografiju.

L.O.