Slika 3

Svako malo nam dostavljate fotografije koje ste snimili, a ovoga puta u uži izbor za objavljivanje ušlo je njih šest. Zahvaljujemo vam na susretljivosti.

Slika 1/ Navikli smo na snažnim motorima viđati rabijatne  likove, mahom srednjih ili starijih godina. Ovo je osvježenje u  Gospić stiglo s hrvatskog juga., a dokaz je da snažne strojeve mogu ukrotiti i lijepe djevojke.

Slika 2/ Fotografiju nam je dostavio jedan čitatelj iz Kaniže. Prikazuje rezultate poplave iz 2011. godine kada se cestovni promet promijenio u vodeni!

Slika 3/ Bjelosvjetski skorojević, ljubitelj žena, cigara i skupih vina, Josip Broz Tito, boravio je u vili „Izvor“ na Plitvičkim jezerima svega nekoliko puta. Ljubaznošću Nacionalnog parka dobili smo ovu fotografiju snimljenu  nakon što je jedan medvjed platio životom Titovu sklonost prema lovu.

Slika 4/ Ova je fotografija nastala nedavno. Inje je uresilo brezu kod zgrade Učiteljskog fakulteta u Gospiću, bez skupih lampiona, kuglica i drugih umjetnik dekoracija.

Slika 5/ Ponosan na svojeg ovna njegov nam je vlasnik dostavio ovu fotografiju još prije dvije godine. U ovaj foto izlog stavljamo je sada jer bi bila šteta da se ne vidi .

Slika 6/ kada „podivljaju“ foto-aparati nastaju čudnovate  slike. Jedna od njih nastala je prije nekoliko dana. Ako ništa drugo,  posebna je na sebi svojstven način.

L.O.