Veća skupina ilegalnih migranata jutros kod Široke Kule

Orkestriranom lupetanju o tobožnjem uveličavanju dosega migrantske krize na tlu RH sada su se pridružili i nekadašnji visoko pozicionirani političari, a danas propali marginalci. Tvrde kako je migrantska kriza izmišljotina. 

S druge strane  priče s terena nam svakodnevno stižu fotografije i video snimci kolona ilegalnih migranata koji se više niti ne skrivaju, nego po danu pješače Likom. Dolazak niskih temperatura samo je pogoršao stanje. Počele su provale u štale gdje ti nesretnici žele prespavati.

Nastavak ispod oglasa

Jutros smo dobili dojavu o pojavi 30-ak ilegalaca kod Široke Kule. Iako lokalna policija mudro šuti i po ovim pitanjima ne obavještava javnost, istina je drukčija. Naš novinar je jutros bio na licu mjesta… Zatekao je policiju sa četiri „marice“ i nekoliko manjih službenih vozila kako privode ilegalne migrante. Bila je to još jedna potvrda o (ne)sigurnosti naše granice prema BiH, ali i potvrda po kojoj se ovaj problem svakodnevno skriva od javnosti. Pri čemu se medije upozorava da ne šire lažne vijesti.

L.O.