Kao i uvijek kada je u pitanju priredba „Najljepši glas za Pčelice“, dvorana kina „Korzo“ u Gospiću doslovno puca po šavovima. Bila je to treća po redu manifestacija glazbeno-humanitarnog karaktera u režiji Udruge „Pčelice“ čiji je začetnik Lovro Čanić, uz nastavnice Marinelu Božić i Deboru Lukac. Tehničku podršku i podršku svim izvođačima dali su Dino Jelinić i Mario Milovac. Program su vodili Hela Radović i Lovre Čanić, a nastupali su: Antea Žarković, BarbaraJurković, Iva Rukavina, Nera Prpić, AnaŽarković, Iva Pezelj, Lorna Petanović, MatijaUzelac i Antea Jelača, Karla Savatović,PavlaStarčević, Mateo Prša, AnamariRukavina, Nikola Frković i Mateo Dizdar.

„Najljepši glas za Pčelice“ humanitarna je priredba gdje publika odlučuje o pobjedniku. Ove je godine prvo mjesto osvojio Nikola Frković sa pjesmom „Oprosti mi pape“, Nera Prpić osvojila je drugo mjesto sa pjesmom „Pleši sa mnom“ i treće mjesto osvojile su Lorna Petanović, Antea Jelača i Matija Uzelac pjesmom „Zombie“.

Evo što su nakon ove uspješne priredbe „Pčelice“ poručile javnosti:

-Još jednom se iskreno zahvaljujemo svima na čaroliji trećeg Najljepšeg glasa za „Pčelice“ te s ponosom objavljujemo da je sinoć prikupljeno 4.666,60 kn donacija. Nismo stavljali ulaznice, već smo pustili da ljudi slobodno i po želji doniraju. Svaki put nas iznenadi iznos te smo iskreno zahvalni na svakoj doniranoj kuni posebice jer znamo i razumijemo da vremena za život i nisu baš financijski najbolja.

L. O./foto:N.M.