Pri kraju su pripreme za tradicionalni „Zimski malonogometni turnir Gospić 2018./2019.“ koji će započeti 28. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću.Organizatori ovog atraktivnog sportskog događaja su NK „Velebit“ iz Žabice i Zajednica sportova grada Gospića. Tajnik NK „Velebit“ Anton Buneta pojasnio nam je detalje vezane za aktivnosti uoči početka turnira.

-Zaprimili smo prijave 21 ekipe koje nam dolaze iz Zagreba, Zadra, Ogulina, Josipdola, Benkovca, Bihaća, Gospića… Izvlačenje parova, odnosno ždrijebanje izvršit ćemo večeras u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani gdje se turnir i održava. Kao i svake godine izvačenje parova je javno. Kotizacija po ekipi iznosi 600 kuna, a ukupni fond nagrada ove godine je 42 000 kuna! Igrat će se po futsal pravilima, odnosno 5 igrača+golman. Svake godine ovaj sportski događaj privuče veliki broj ljubitelja nogometa i uvjeren sam da će tako biti i na ovome turniru, zaključio je u ime organizatora Anton Buneta.

Pokrovitelji ove sportske manifestacije su Savez sportova Ličko-senjske županije, Grad Gospić i Nogometni savez Ličko-senjske županije.

M. S.