Veličanstveni skup u Senju: Već je jasno – HDZ i Milinović uvjerljivo pobjeđuju!

Kampanja za parlamentarne izbore ulazi u samu završnu fazu i ako je suditi po atmosferi na svim skupovima – HDZ i Milinović će  trijumfirati. I danas tijekom svog govora u Senju Milinović niti jednom riječju nije dotakao svoje političke suparnike, što govori u prilog tome kad je rekao da će voditi korektnu i afirmativnu kampanju ne osvrćući se na druge.

HDZ-ovcima ni loše vrijeme ne može ništa

Nastavak ispod oglasa

Usprkos kišovitom vremenu i snažnoj senjskoj buri kula Nehaj bila je premala da primi mnoštvo koje je došlo dati podršku HDZ-u i Darku Milinoviću. Gledajući današnji skup, možemo konstantirati da je Milinović sa svojim stožerom napravio fenomenalan posao. Na skupu je bilo 70 posto mladih ljudi, kao i žena koji su oduševljeno pozdravili Milinovićev govor, pogotovo kada je pozvao žene i mlade, ali i utemeljitelje i sve ostale da se uključe u politički život Ličko-senjske županije i u veliku pobjedu HDZ-a u IX. izbornoj jedinici.

– Ova kula je simbol vaše opstojnosti i ponosa, hvala vam za sve što ste dali, ne samo za HDZ, nego i za Hrvatsku. Uvjerljivom pobjedom HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji postat ćemo svi zajedno moćni politički faktori i u kreiranju državne politike, kazao je dr. Milinović naglasivši i to kako  kurikularna reforma nije zaustavljena, ali želi da se čuje i glas i ponosne hrvatske majke i oca. Milinović se još jednom zahvalio Senjkinjama, Senjskim uskocima, Sandri Šarić Samardžija i svima onima koji su mu došli dati podršku.

Milinović morao pjevati u Senju

Skup u Senju je pozdravio i otvorio predsjednik GO HDZ-a Sanjin Rukavina i župan ličko-senjski Milan Kolić. Obojica su pozvali birače da glasuju za najjaču političku stranku, a svoj preferencijalni glas dadu Darku Milinoviću. Okupljeno mnoštvo u tvrđavi Nehaj Milinoviću nije dozvoljavalo da ode dok ne otpjeva nekoliko pjesama, što je i učinio.

L.O.