Veličanstveni uspjeh humanitarne akcije „Vukova“: Do danas prikupljeno više od 220 tisuća kuna, akcija traje do 15. travnja

Zbog složenosti situacije vezane uz epidemiju COVID-19 naš portal je stalno u vezi sa županijskim Stožerom civilne zaštite, Općom bolnicom Gospić i Klubom ratnih veterana 9. gardijske brigade „Vukovi“. Humanitarna akcija Vukova za prikupljanje sredstava  za kupnju još jednog respiratora OB Gospić doslovno je na noge digla cijelu Liku.

Predsjednik Kluba i jedan od idejnih začetnika ove humanitarne akcije je Antonio Šebalj, dragovoljac i ratni vojni invalid Domovinskog rata.

Nastavak ispod oglasa

-Akcija će potrajati do 15. travnja i svakako moramo iskazati zahvalnost svima koji su do sada izvršili uplate na izdvojeni žiro-račun. Do danas je prikupljeno više 220 tisuća kuna i važno je reći da uplate i dalje pristižu. S obzirom na iskazanu humanosti, ali i disciplinu nas Ličana, sasvim je sigurno da ćemo dobiti bitku s ovim nevidljivim neprijateljem. Još jednom iskreno hvala svima koji su pomogli i koji će pomoći u nabavci medicinske opreme našoj bolnici, ističe u razgovoru Antonio Šebalj.

Ličani u domovini i inozemstvu pokazali veliko srce

Podsjećamo kako je humanitarna akcija pod nazivom „Zajedno u ratu-zajedno u miru za OB Gospić“ pokrenuta 1. travnja. Za sredstva prikupljena u ovoj humanitarnoj akciji nabavit će se respirator i ostala medicinska oprema koja će svakako dobro doći pri liječenju pacijenata u gospićkoj bolnici.

L.O.