Ako je i od Karla Starčevića, koji očito zna samo pljuvati, previše je. Naime, današnji intervju u Jutarnjem listu zgrozio je žitelje grada Gospića koji su pročitali da je HDZ stranka koju je utemeljio prvi predsjednik Tuđman napravila više štete nego svi neprijatelji u posljednjih 500 godina. Želi li Starčević ovim rehabilitirati Miloševića i napraviti ga dobrotvorom? Ono što sigurno znamo, da Starčević ne može ništa znati o zločinima Miloševićevog režima u Hrvatskoj i Lici kad je bio na sigurnom u Njemačkoj.

Za Starčevića kao da Krbavska bitka nije zlo

U poznatoj Krbavskoj bitci Osmanlije su pobile cvijet hrvatskog plemstva, točnije oko 10.000 duša. Očito Karlo Starčević nema pojma o povijesti kada može izjaviti da je sve to minorno s obzirom na to što je učinio HDZ.

Za Starčevića je i Tuđman zlo koje se desilo hrvatskom narodu

Na poziv utemeljitelja HDZ-a dr. Franje Tuđmana stvorena je naša domovina. Starčević kao da se ruga tome kada se razbacuje  izjavama da je HDZ najveće zlo . No on ne zna kako se stvara država budući nije osjetio Domovinski rat jer se skrasio u Njemačkoj dok se ovdje ginulo. Ali za njega je i to očito zlo koje je napravio HDZ, ali i cijeli hrvatski narod i sve političke opcije u Hrvatskoj.

Starčeviću ni žrtve Široke Kule i Gospića nisu svete, vrijeđa sve one koji su ostali bez svojih najmilijih

Starčevićeve izjave najteže padaju onima koji su izgubili svoje najmilije. Starčević kaže da je veće zlo napravio HDZ nego Milošević i četnici koji su, sjetimo se pobili gotovo cijelo selo Široku Kulu. Zato Starčević ne može oprostiti HDZ-u što je započeo proces stvaranja domovine pa mu ni žrtve u Gospiću koje su dale život za domovinu nisu svete.

Starčeviću zbog mržnje veće zlo greške HDZ-a nego poginuli i nestali

I na kraju naravno da HDZ nije svet, bilo je pogrešaka pa možda i velikih kao privatizacija, ali Starčević u svojoj mržnji nema granica pa kad kaže da je HDZ napravio više štete nego svi neprijatelji u zadnjih 500 godina kao da želi reći da je njemu veći zločin greške HDZ-a nego li pobijeni,mučeni ili nestali naši prijatelji. Nama nije.

V.I./L.O.