Velika pobjeda rukometaša

0
-
-

Nakon više od mjesec dana Gospićki rukometaši su igrali kod kuće i ponovno je protivnik bila veoma jaka ekipa, do tada drugoplasirana Arena iz Pule. Naši rukometaši su protivnicima zadali 2. poraz u sezoni. Početak utakmice je od strane domaćina krenuo nervozno, ne baš čvrsta obrana i nerealizacija napada dovela je do početnog zaostatka 1:4. Izmjena golmana i ulazak Marka Brkljačića koji je spojio 4 uzastopne obrane napadači brzom tranzicijom u napad iskorištavaju i prelaze u vodstvo. U tom periodu briljira Andrija Gaši s 8 pogodaka, te rezultat na semaforu pokazuje 14:11 za Gospićane, da bi poluvrijeme završilo rezultatom 17:15.

Loš ulazak u drugo poluvrijeme omogućuje igračima Arene povratak, čak i prelazak u vodstvo (21:20). Sljedećih 10-ak minuta utakmice igra se „gol za gol“, a nova izmjena golmana domaćina i ulazak Martina Kolačevića (26:26) koji je zaredao 5 obrana, fantastična realizacija Marijana Jelića (8 pogodaka u 2. dijelu) uz, cijelu utakmicu efikasnog, Matu Pavelića (8 pogodaka) osigurava novo vodstvo i pobjedu rezultatom 36:33.

Primjetno je da je svakom utakmicom sve više gledatelja na tribinama. Veoma lijepo je vidjeti 200-tinjak ljudi koji žustro bodre svoje rukometaše.

L.O./RK