Velike pripreme za dolazak predsjednice Vlade RH gradu Otočcu

0

Velike pripreme za dolazak predsjednice Vlade RH  gradu Otočcu

Kako je prošli vikend bilo najavljeno da će premijerka Jadranka Kosor sa suradnicima posjetiti Grad Otočac i otvoriti neke važnije objekte, to se ipak nije dogodilo zbog protokolarnih obveza gospođe premijerke Kosor.

Prema informacijama s kojima raspolažemo predsjednica Vlade RH gospođa Jadranka Kosor posjetit će Otočac u subotu, 04.rujna kojom prilikom će svečano pustiti u rad – otvoriti novoobnovljene objekte Đački dom na Fortici, obnovljen i novoizgrađeno krilo Staračkog doma  kod Doma zdravlja, te novoobnovljeni i uređeni Hotel Parku s četiri zvjezdice  u središtu Otočca.

Svečani ručak predviđen je u hotelu Park za 120 uzvanika i gostiju.

Za dolazak premijerke Kosor veliko je pospremanje ulica i trgova Grada, te uređenje privatnih okoliša u blizini ustanova koje premijerka posjećuje. Tako ovaj vikend svjedoci smo uređenje, ličenja ulaznih drvenih vrata u gradsku kuću, danas se uređuje okoliš, postavlja se trava  tamo gdje nedostaje, uređuju se privatni okoliš ( obnavljaju je oštećene kamene stepenice kod obližnjih trgovina ), gradski čistači – djelatnici Komunalca Otočac imaju pune ruke posla oko uređenja i pospremanja lišća sa kolnika i pločnika.

Fred