Velike pripreme za dolazak predsjednice Vlade RH gradu Otočcu

Velike pripreme za dolazak predsjednice Vlade RH  gradu Otočcu

Kako je prošli vikend bilo najavljeno da će premijerka Jadranka Kosor sa suradnicima posjetiti Grad Otočac i otvoriti neke važnije objekte, to se ipak nije dogodilo zbog protokolarnih obveza gospođe premijerke Kosor.

Nastavak ispod oglasa

Prema informacijama s kojima raspolažemo predsjednica Vlade RH gospođa Jadranka Kosor posjetit će Otočac u subotu, 04.rujna kojom prilikom će svečano pustiti u rad – otvoriti novoobnovljene objekte Đački dom na Fortici, obnovljen i novoizgrađeno krilo Staračkog doma  kod Doma zdravlja, te novoobnovljeni i uređeni Hotel Parku s četiri zvjezdice  u središtu Otočca.

Svečani ručak predviđen je u hotelu Park za 120 uzvanika i gostiju.

Za dolazak premijerke Kosor veliko je pospremanje ulica i trgova Grada, te uređenje privatnih okoliša u blizini ustanova koje premijerka posjećuje. Tako ovaj vikend svjedoci smo uređenje, ličenja ulaznih drvenih vrata u gradsku kuću, danas se uređuje okoliš, postavlja se trava  tamo gdje nedostaje, uređuju se privatni okoliš ( obnavljaju je oštećene kamene stepenice kod obližnjih trgovina ), gradski čistači – djelatnici Komunalca Otočac imaju pune ruke posla oko uređenja i pospremanja lišća sa kolnika i pločnika.

Fred