VELIKO PRIZNANJE “Gospić-Full od energy” u društvu najboljih

Zagreb Tourfilm Festival, međunarodni festival turističkog filma, održan je od 10. – 12. listopada u kinu Kaptol Boutique Cinema, i to sedmi put zaredom.  Tamo su se u dva dana prikazivali najbolji filmovi koji promoviraju destinacije iz cijelog svijeta. Ove godine pristiglo je 807 filmova iz 91 zemlje, a među njima i gosti iz Ekvadora, Filipina, Kine, Južne Koreje te mnogih europskih zemalja.

Promotivni video “Gospić-Full od energy” na 7.  Zagreb TourFilm Festivalu osvojio je 3. mjesto  u kategoriji „Najbolji hrvatski turistički film“. Prvo mjesto pripalo je promo filmu Hrvatske turističke zajednice Ambasadori Hrvatskog turizma (ovaj video su snimali poznati sportaši Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, Mateo Kovačić, Dejan Lovren, Dario Šarić, Marin Čilić).

 

Nastavak ispod oglasa

Promotivni video turističke zajednice grada Gospića sniman je na različitim prepoznatljivim lokacijama u Gospiću  i okolici, te je u njemu sudjelovala i poznata hrvatska violončelistica Ana Rucner. Video promovira i ostale oblike turističke ponude poput kulturne i povijesne baštine, gastronomije, aktivnog odmora, prirodnih ljepota.

“Veseli nas novo priznanje koje je još jedna potvrda da u Turističkoj zajednici grada Gospića, zajedno s partnerima, kreiramo vrhunske promotivne sadržaje koji su, osim na međunarodnoj razini, prepoznati i među našim stručnjacima. Posebne zahvale upućujemo svima koji su na bilo koji način sudjelovali u izradi ovog promotivnog videa” kazala je direktorica TZ Grada Gospića Maja Strilić.

Čestitamo!!!

L.O.