Veselo u novo ljeto

Posvuda su pri kraju pripreme za ispraćaj stare i doček nove 2017. godine. U Novalji će sutra, 29. prosinca nastupiti popularni Neno Belan i njegov sastav „Fiumensi“. Iz stare 2016. ispraćaju nas grupe „Zadar Express“ i „Crvena jabuka“. Sve ovo događat će se na Trgu Bazilika.
U Središtu Otočca, ispred zgrade Gackog POU priređuju se dva dočeka Nove godine. Prvi će započeti u 11 sati i namijenjen je klincima. Uz Djeda Božićnjaka i male zvijezde priredbe „Otočki val“ nastupa „Bivium Band“. Na istome mjestu navečer priređuje se doček 2017. za odrasle, kada svira otočki „Allegro Band“.
Dočeci Nove godine u podne organiziraju se u Brinju i na Baškim Oštarijama. Turistička zajednica općine Brinje priređuje tradicionalni doček Nove godine na Trgu admirala Janka Vukovića-Podkapelskog točno u podne. Nastupit će grupa „Optimus“ iz Karlovca. U hostelu na Baškim Oštarijama fešta počinje već u 9 sati, kada s vedrim notama kreće DJ Heć, a potom tamburaški sastav „Velebit“. U hotelu „Jezero“ na Plitvičkim jezerima organiziran je doček Nove godine uz zagrebačku grupu „Joy“, dok će u restoranu „Lička kuća“ goste zabavljati tamburaši „Plitvički bećari“.
U sklopu priredbe „Advent u Gospiću“ na Trgu Kolakovac staru godinu ispraća grupa „Tajno ime“. Zbog prečeste bure u Senju se već niz godina ne priređuju dočeci novih godina na otvorenom.

L.O.

Nastavak ispod oglasa