Naslovnica Gradovi VIDEO Dejan Lovren pružio podršku malonogometnom turniru „Heroji Domovinskog rata“ u Karlobagu

VIDEO Dejan Lovren pružio podršku malonogometnom turniru „Heroji Domovinskog rata“ u Karlobagu

1

Organizatori karlobaškog malonogometnog turnira „Heroji Domovinskog rata“ gostovali su u Novalji kod proslavljenog nogometaša i hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena.

Dejan je izrazio veliku podršku malonogometnom turniru  „Heroji Domovinskog rata“ te je darovao nekoliko nogometnih dresova sa svojim potpisom humanitarnoj lutriji koja će se održati u Karlobagu.

Karlobažani koji su posjetili Lovrena ističu kako je bilo posebno ugodno slušati njegove doživljaje sa SP u Rusiji. Dejan se nada da će i on jednog dana gostovati na Herojima u Karlobagu kada mu to obveze budu dozvoljavale.

Posebno ga je dojmila priča o malonogometnom turniru u Karlobagu za koji kaže da je hvalevrijedan jer upravo takve stvari osobno podržava i potpomaže diljem Hrvatske.

Dejan je na kraju i snimio video pozdrav Karlobagu i Herojima te je također poklonio dres Sinovima Oluje iz Knina za njihovu humanitarnu lutriju.

Organizatori su se zahvalili svima, a posebno direktorici TZ Karlobag Ivanki Šegoti Brujić koja je u ime Karlobaga osigurala poklone i samom Dejanu Lovrenu.

„Heroji Domovinskog rata“ u Karlobagu će se ove godine održati 27. srpnja, a organizatori pozivaju sve koji će biti u mogućnosti da ih posjete.

L.O.

1 komentar

  1. LIČKI KLUB ŽENOMRZACA ili KINO LIKA II. dio MOŽE POČETI Ante Podnar je kao načelnik PU uspio skinuti mailove sa računala Marijane Kustić i predati ih Marjanu. Kako Marijan Kustić ne zaboravlja te usluge, postavio je Antu Podnara za delegata na nogometnim utakmicama. Zanimljiv je i detalj da je Marijan Kustić opisan kao čovjek od povjerenja Tomislava Karamarka i Milijana Brkića pa se postavlja pitanje, nije li on u Lici, na tom politički tako osjetljivom mjestu i trenutku podmetnut premijeru Plenkoviću kao kukavićje jaje
    https://sdpinterzlocin.blogspot.com/2019/06/licki-klub-zenomrzaca-ili-kino-lika-ii.html

Comments are closed.