Općina Karlobag i Turistička zajednica Općine Karlobag svake godine svojim gostima i onima koji se ovdje već osjećaju kao doma priređuje ljeto s nizom događanja. Tako je bilo i ovaj tjedan..

Nakon što je u četvrtak održana Lička seljačka tržnica koja je privukla velik broj posjetitelja, bogati program Karlobaškog ljeta nastavljen je za vikend.

U petak je na baškoj placi, a u subotu na rivi u Cesarici održana Ribarska fešta. Karlobažane i njihove goste zabavljala je klapa Sol… U popularnom odredištu mladih svih uzrasta, beach baru Tatinja u subotu je održan nastup zvijezde Supertalenta Mirze Malkoča. Oni nešto stariji zabavili su se uz muziku uživo na baškoj placi.

Karlobaško ljeto nastavlja se i ovaj tjedan… U utorak od 20.30 sati u crkvi sv. Josipa na rasporedu je koncert klasične glazbe u izvedbi prof. Tvrtka Sarića i Ivane Rukavine. U četvrtak, 15.8 uz već najavljeno hodočašće brodom iz Karlobaga u Pag u sklopu blagdana Velike Gospe služit će se sveta misa na Kalvariji i u Barić Dragi.

U petak, 16.8 na baškoj placi svoj će nastup održati tamburaški sastav “Arija”, dok će za one najmlađe biti organiziran animacijski program.

U subotu, 17.8 na redu je još jedna Ribarska fešta, a sve one koji se od 20 sati nađu na baškoj placi zabavljat će glazbeni sastav Mirakul. Nedjelja je rezervirana za proslavu Sv. Jelene u Cesarici. Misa je na rasporedu u 11 sati, a roštilj i zabava planirani su u poslijepodnevnim satima.

L.O.