Vrhovine- Ponovno opljačkana benzinska postaja INA-e.

Od kad postoji, INA benzinska postaja u Vrhovinama zasigurno je najviše puta bila na meti pljačkaša na području PU Ličko senjske. Iako je smještena na izdvojenom mjestu, sa manjim dnevnim utršcima, „zapela“ je za oko pljačkašima koji se često vraćaju kako bi ispraznili kasu i robu. Mnogi se sa pravom pitaju zašto INA kao vlasnik benzinske postaje zbog učestalih pljačkanja i provaljivanja nije poduzela nešto kako bi se krađe spriječile ili bar smanjile.

Pljačkaši u većini su slučajeva do sada iz benzinske ukrali novac i robu (cigarete, pića..) što se dogodilo i tijekom noći 22./23. prosinca.

Ovo je druga pljačka benzinske postaje u 2011. godini, a prilikom prve pljačke u ožujku ukradena su alkoholna pića, čokolade, cigarete. Kako navodi policija, nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u benzinsku postaju INA-e iz koje je otuđio kasu s utrškom od nekoliko dana, za sad neutvrđenu količinu cigareta raznih marki i slatkiša. Policija traga za nepoznatim počiniteljima, protiv kojih će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Poučeni dosadašnjim iskustvima, mnogi drže, da će ova benzinska postaja i u 2012. godini imati već ustaljene posjetitelje koji će „opeljušiti“ novac i robu. I normalno, počinitelji, kao i do sada neće biti otkriveni.

Dražen Prša