Vrijedna donacija za ambulantu u Karlobagu

Ambulanta u Karlobagu od danas je opremljenija za neophodnu medicinsku opremu koja je kupljena donacijama. Sve je ljetos pokrenuo Malonogometni klub „Karlobag“, a akciji su se odmah priključili Općina Karlobag, OŠ Karlobag, Turistička zajednica općine Karlobag, Udruga „Fortica“ i mnogi drugi. Uz ravnateljicu Doma zdravlja Gospić Dubravku Jašketić na današnjoj su svečanosti nazočili Boris Smojver, zamjenik načelnika Općine Karlobag, Ivanka Šegota Brujić u ime TZ Karlobag, predsjednik MNK „Karlobag“ Ivica Došen, ravnateljica škole Ana-Marija Devčić te u ime „Fortice“ predsjednik Nenad Tuškan.

Cijelu je priču pokrenuo MNK Kalobag kada je tijekom tradicionalnog turnira povodom obljetnice VRO „Oluja“ organizirao lutriju. TZ Karlobag priredila je dvije ribarske fešte gdje su se također sakupljale donacije. Uz neizostavnu pomoć Općine Karlobag, u prokupljanje novaca za karlobašku ambulantu priključili su se i drugi. Na ovaj je način prikupljeno 7 800 kuna za koje je nabavljena medicinska oprema. Tijekom svečanosti održane danas u ambulanti Karlobag zamjenik načelnika Općine Karlobag Boris Smojver još se jednom zahvalio svima koji su poduprli ovu akciju.

Nastavak ispod oglasa

U ime Općine Karlobag i svoje osobno ime pozdravljam ovu akciju MNK Karlobag, OŠ Karlobag i svih dionika ove akcije koja nam je omogućila da se bolje opremi naša ambulanta opće medicine  u Karlobagu. Naša Općina uvijek daje svesrdnu pomoć u smislu kvalitetnijeg liječenja građana. Tako od 7. siječnja ove godine Karlobag dobiva stomatologa čiji smještaj sufinancira Općina Karlobag. Još jednom velika hvala svima koji su se uključili u ovu akciju i prepoznali njezinu važnost, naglasio je Boris Smojver.

Na financijskoj pomoći za kvalitetnije opremanje ambulante u Karlobagu posebno se zahvalila Dubravka Jašketić, ravnateljica Doma zdravlja Gospić koja je istaknula važnost ove akcije čiji se dosezi ne mjere samo količinom prikupljenih sredstava.

Uz MNK Karlobag, TZ Karlobag, Općinu Karlobag, OŠ Karlobag i udrugu Forica, u ovoj akciji su i hrvatski izbornik Zlatko Dalić, reprezentativac Dejan Lovren, Slavko Vrban, Apartmani Šarić, Frizerski salon Keune, Beach Bar Tatinja, Obrt za prijevoz na vodi De&Da, Sinovi Oluje Knin i TZ Novalja.

L.O.