Veljača je mjesec kada se brojnim aktivnostima u Hrvatskoj obilježava „Tjedan psihologije“. Ove godine obilježava se  petnaesti  puta po redu, i službeno će trajati od 14. do 20. veljače. Tim povodom psiholozi u cijeloj Hrvatskoj pripremili su bogati program s mnoštvom zanimljivih i potpuno besplatnih aktivnosti poput predavanja, tribina, izložbi, radionica, okruglih stolova, prikaza rezultata istraživanja, demonstracija različitih tehnika i sl. kojima će približiti javnosti što psihologija jest i čemu sve može služiti u svakodnevnom življenju te na koje sve načine može pomoći da pojedinac i zajednica učine vlastiti život kvalitetnijim. Ovogodišnji slogan Tjedna psihologije  je: „Čuvajmo (mentalno) zdravlje!“. Sva okupljanja i događanja organiziraju se na način da se poštuju aktualne mjere epidemiološke zaštite. 

Na radionici “Razumjeti sukob” sudjelovat će članovi Kluba liječenih alkoholičara Gospić i to u petak, 18.  veljače 2022. g., u 10 sati. Aktivnost će se provesti uz poštivanje mjera epidemiološke zaštite.

Radionicu će voditi Kristina Manestar, psihologinja na Odsjeku za prevenciju ovisnosti i zaštitu mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo Ličko-senjske županije.

L.O.