Udruga „Dnevna doza Bažana“ možda zvuči pomalo šaljivo, ali su svojim angažmanom, ljubavi prema svojem gradiću i njegovim žiteljima u vrlo kratkom vremenu doslovno ušli u sva srca. Njihova zadnja aktivnost samo je jedna u nizu svrsishodnih gesta koje ne daju mjesta sumnji da je „Dnevna doza Bažana“ u najmanju ruku vrlo ozbiljna ekipa.

-Danas smo obišli naše najmlađe u Dječjem vrtiću „Pahuljica“ i dostavili igračke, opremu za rad i televizor. Sva oprema rezultat je naše humanitarne akcije provedene za Staru godinu kada smo kuhali kotlić, a svi dobri ljudi su ubacivali u zajedničku kutiju koliko je tko mogao da bi se kupio televizor za naš Dječji vrtić.

Kako već znate skupljeni iznos je bio daleko veći od vrijednosti TV-a pa su nam tete u vrtiću šapnule što bi djeci još trebalo. Ukupno je u akciji skupljeno 8400 kuna te je za svu nabavljenu opremu izdvojeno preko 9200 kuna (razliku smo podmirili mi sami, kao što smo obećali). Još jednom vam svima zahvaljujemo na odazivu te se vidimo u budućim akcijama, poručila je ova složna ekipa.

Tako je skupina mlađih altruista i zaljubljenika u svoj Karlobag i njegove žitelje još jednom pokazala djelima koliko im je stalo da svima bude bolje.

L. O.