Za ljepše Brinje

Turistička zajednica Općine Brinje pozvala je  građane s područja Općine Brinje da se uključe u 3. akciju uređenja okućnica pod nazivom “Cvijet za ljepši okoliš”. U ovoj akciji ocjenjivat će se sveukupna uređenost okućnica privatnih kuća pri čemu se ističu kriteriji hortikulture kao  cvjetnost, originalnost, raznovrsnost sadnog materijala, čistoće i održavanja okućnice te održavanje fasade i ograde.

Akcija će se provoditi u vremenskom razdoblju od 6. lipnja do  15. srpnja. U akciju se mogu uključiti i dobitnici nagrada u proteklim natjecanjima, ali pod uvjetom da su okućnice uređene na inovativan i drugačiji način u odnosu na godinu u kojoj su osvojili nagrade.

Nastavak ispod oglasa

Ocjenjivanje se vrši prema  Pravilniku,  a provodi ga Povjerenstvo Turističke zajednice Općine Brinje. Za prva tri mjesta s bodovne liste predviđene su novčane nagrade u iznosima:1. mjesto – 700 kn, 2. mjesto – 500 kn i  3. mjesto – 300 kn.

Turistička zajednica općine Brinje pozvala je  sve građane da se odazovu ovoj akciji koja će životno  okruženje na ovome području učiniti ljepšim i plemenitijim. Prijave za izbor mogu se podnijeti osobno u uredu Turističke zajednice Brinje, putem e-maila: info@visitbrinje.hr ili poštom na adresu Turistička zajednica Brinje, Frankopanska 62, Brinje.  Stručna će komisija izaći na teren u periodu od 10. do 15. srpnja,  kada će ocijeniti sve prijavljene kandidate.
Odluka i fotografije nagrađenih bit će objavljene na službenim stranicama Turističke zajednice i stranicama Općine Brinje, a svečano uručenje nagrada bit će povodom obilježavanja Dana općine. Više informacija  možete  dobiti na tel. 053/700-407.

L.O.