Za ljepši Otočac

Htjeli mi to priznati ili ne, Grad Otočac zaista je jedan od najuređenijih gradova u Ličko senjskoj županiji.
Mnogo se toga čini kako bi uređenost grada bila na zavidnom nivou. Djelatnici poduzeća “Gacka” d.o.o. konstantno vode brigu o čistoći grada ali i o zelenim površinama. Mi smo zabilježili tek jedan trenutak ljepote u otočkom “zelenom parku” gdje su djelatnici Gacke obavljali završna “šminkanja” uoči biciklijade koja će se održati u subotu. Pokošena trava, nigdje papirića, niti bilo kakvog drugog smeća, prava idila.

Ivana Prpić
Ivana Prpić
„Ništa novo, ovo spada u redovne poslove, ipak malo smo pojačali poslove kako bi naš park bio zaista ušminkan jer sutra je biciklijada i po nekim procjenama bit će više od stotinu ljudi, od kojih će neki doći iz drugih gradova Lijepe naše a i inozemstva. Možete vidjeti što se sve radi. Zaista se možemo ponositi izgledom i uređenošću naših gradskih zelenih površina a pogotovo ove male zelene oaze, našeg „zelenog parka““ – kazala nam je Ivana Prpić šefica RJ “Zelenilo i groblja”.
Fotografije ne mogu dočarati izgled uređenog parka, stoga sutra, osim što će mnogi od vas doći na „8. Barkanijadu“ odvojite vremena da pogledate koliko se izmijenio izgled nekadašnjeg parka, koliko se uredio i kako danas izgleda.

Dražen Prša

Nastavak ispod oglasa