Za Milinovića nema odmora – nazočio svim subotnjim događanjima

Detalj s gostovanja u eteru radio Gospića

Župan Darko Milinović ima vrlo gust raspored pa je i jučerašnji dan (subota) obilovao aktivnostima od ranih jutarnjih sati. Kako doznajemo u ovih deastak dana imao je sastanke sa preko 200 osoba raznih društvenih staleža. Bilo je tu sportaša, političara, gospodarstvenika, kulturnjaka itd. Milinovićev raspored je ispunjen do kraja. Već će u ponedjeljak nazočiti Danu grada Novalje, a radi tjedan će mu biti ispunjen sastankom sa potencijalnim investitorima.

Subotu započeo obilaskom memorijalnog turnira Josip Joža Kurs

Nastavak ispod oglasa

Doajen nogometnih zbivanja u Gospiću je sigurno pokojni  Josip Joža Kurs u čiju se čast odigravao turnir na kojemu je bilo oko stotinu nogometaša iz raznih dijelova Hrvatske. Radilo se o mlađim uzrastima koji su pokazivali svoje nogometne vještine. Župan Milinović je nazočio otvaranju te se zadržao sa prijateljima gledajući nekoliko utakmica. Nakon što se pozdravio sa trenerima i organizatorima obveze su ga odvele dalje.

Milinović pozdravio mlade košarkašice na turniru u Gospiću

Nakon nogometa župan Milinović je svratio u dvoranu gdje je pozdravio košakrašice Gospića, Vodica i Koprivnice. Naime, u Gospiću se održava turnir tri ekipe povodom nadolazećeg Dana grada. I tamo je zajedno sa roditeljima nekih od košarkašica kako kaže uživao u njihovim košarkaškim kvalitetama. Ponosan je kaže pobjedom gospićke ekipe nad Koprivnicom.

Odazvao se otvaranju memorijalnog turnira Mladen Buneta u Žabici

Nakon košarke župan se zaputio u Žabicu gdje je nazočio otvaranju memorijalnog  nogometnog turnira Mladen Buneta. Buneta je bio jedan od zaljubljenika u nogomet koji je svoj život položio na oltar Domovine.
Odgledao je utakmicu i kažu glasno navijao za veterane koji su otvorili turnir protiv ekipe Croatie iz Ličkog Osika.

Stigao je i na turnir u boćanju

Milinović je oko 17 sati stigao na turnir u boćanju gdje je trebao odigrati ligašku utakmicu, ali se protivnici, Kaniška, nisu pojavili, pa je izostao derbi Bodeži-Kaniška koji će se naknadno odigrati.
Milinović je ipak je sa prijateljima odigrao partiju boćanja krajem dana i prema izvorima sportske javnosti nije dobro prošao – naravno u sportskom smislu te riječi. Zadržao se još u razgovorima, a tema je bilo raznih te je radna subota završila oko 23 sata.

L.O.