Zahvala načelnika Brinja Zlatka Fumića

“S obzirom na snijeg koji je padao proteklih dana, u Brinju se intenzivno radilo na pokretanju skijališta u Brinju, na području koje se zove Busišće tj.poviše Hotela Lika-Zapad (pravac prema moru).

Koristim prigodu zahvaliti se svima koji su sudjelovali u ovom projektu, prije svega Zajednici sportova Općine Brinje na čelu s predsjednikom Mirkom Radotićem i SKI klubu Brinje na čelu s predsjednikom Darkom Dasovićem te svim volonterima koji su svoje slobodno vrijeme uložili kako bi zaživjelo skijalište/sanjkalište za velike i male. Isto tako, zahvala i svim donatorima koji su pripomogli realizaciju skijališta. Ovime je pokrenuta jedna dodatna turistička atrakcija u Brinju na čemu sam im iskreno zahvalan.

Iz SKI kluba Brinje su napomenuli da će skijalište profunkcionirati u subotu 26.1. i pozvali su sve željne zimskih sportova da im se pridruže na Busišću. Isto tako, nadaju se da će pasti još malo snijega kako bi staza bila što kvalitetnija iako i sada je sasvim dobra za koji spust ili sanjakanje.

Vidimo se ove subote u Brinju na Busišću!”

Načelnik Zlatko Fumić