Zahvala predsjednika Županijske skupštine Ličko-senjske županije Marijana Kustića

Zadnja sjednica Županijske skupštine Ličko-senjske županije održana je danas elektroničkim putem. Nakon sjednice zahvalom se oglasio predsjednik Županijske skupštine Ličko-senjske županije Marijan Kustić.

              Poštovane/i,

Nastavak ispod oglasa

                kako je današnjim danom održana XVII. sjednica Županijske skupštine Ličko-senjske županije, posljednja  u ovom sazivu i koja je zbog posebnih uvjeta izazvanih pandemijom koronovirusa održana elektroničkim putem, kao predsjednik Županijske skupštine ovim putem najsrdačnije se zahvaljujem svim članicama i članovima Županijske skupštine, vanjskim članicama i članovima odbora,  Županu i njegovim zamjenicima, stručnim službama Županije te predstavnicima medija, na suradnji i radu u pripremi i održavanju sjednica Županijske skupštine.

                Svojim trudom i zalaganjem, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali svi smo zajedno nosili isti dres s plemenitim grbom Ličko-senjske županije – velebitskom degenijom, jedinstvenom u svijetu, a sve s ciljem svekolikog razvoja, ljepše i bolje budućnosti stanovnika naše Županije.

                Smatram da smo na tom putu uspjeli koliko smo bili u mogućnosti uz najbolje namjere, realizirati  mnogobrojne projekte  na svim područjima gospodarskog i društvenog života  i da smo stvorili pretpostavke za razvoj novih projekata.

                Uz nadu da će  pandemija koja nas je zadesila što prije proći i da ćemo se i dalje na svom životnom i poslovnom putu zalagati za bolju budućnost i prosperitet lijepe naše Ličko-senjske županije,

                s poštovanjem,

                Predsjednik Županijske skupštine Ličko-senjske županije

                Marijan Kustić