Zahvala trenera CO Zagreb Luka Panze

GOSPIĆ – Na adresu RK Gospić stigla je zahvala igrača, Stručnog stožera i Uprave RK CO Zagreb na dobrodošlici iskazanoj u petak na utakmici  8. kola Premijer – Lige za prvaka između rukometnih klubova Croatia osiguranje Zagreb i Karlovac. Pismo zahvale prenosimo u cijelosti:

Poštovani,
igrači, Stručni stožer i Uprava rukometnog kluba Croatia osiguranje Zagreb od srca Vam se zahvaljuju na toploj dobrodošlici koju ste nam iskazali u petak, 24. svibnja kada ste na zadovoljstvo svih nas organizirali utakmicu 8. kola Premijer – Lige za prvaka između rukometnih klubova Croatia osiguranje Zagreb i Karlovac.
Osim kvalitetno organizirane utakmice i sjajnog druženja, našim će igračima u posebno lijepom sjećanju ostati druženje s djecom Gospića. Malene Gospićanke i Gospićani razvukli su osmijeh na lice svih rukometaša Croatia osiguranje Zagreba i sjećanje na taj dan uvijek će buditi toplinu u našim srcima.
Iskreno se nadamo da smo i mi svojim dolaskom uljepšali vašu svakodnevicu i da ćemo uskoro imati prilike ponoviti jedno takvo druženje. Kao perjanica hrvatskog rukometa rukometni klub Croatia osiguranje Zagreb uvijek će držati do promoviranja rukometa diljem Lijepe naše i stoga se iskreno veselimo da već nagodinu još jednom dođemo u prelijepi Gospić i zajedno sa sjajnim navijačima priredimo novi rukometni spektakl.
Do ponovnog susreta, iskreno Vaši – rukometni klub Croatia osiguranje Zagreb.

Nastavak ispod oglasa

Luka Panza
RK Croatia osiguranje Zagreb