Zahvaljujući načelniku Fumiću i Općini DVD Brinje bogatije za novu autocisternu

DVD Brinje je od prošlog tjedna bogatije za novu autocisternu koja ne samo da je uvelike podigla operativnu sposobnost vatrogasnog društva nego će i služiti na dobrobit čitavoj zajednici.

Put do nove autocisterne nije bio lak i trajao je podosta vremena. Najveću zaslugu u nabavci iste ima Općina Brinje na čelu s načelnikom Zlatkom Fumićem koji su imali najviše razumijevanja i dobre volje riješiti problem naše dotrajale autocisterne koju je društvo sve do jučer koristilo.

Nastavak ispod oglasa

“U neka prošla bogatija vremena, kada je Općina Brinje raspolagala s mnogo više proračunskih sredstava i kada su odluke o raspodjeli tih sredstava donosili ljudi koji su istovremeno bili članovi našeg Društva te se do realizacije nove vatrogasne cisterne možda moglo „lakše“ doći, podrška je tad iz ovih ili onih „razloga“ nažalost izostala. Upravo stoga važno nam je javno zahvaliti Općini Brinje i načelniku Zlatku Fumiću na potpori koju nam je pružio i pruža svakodnevno, i naglasiti činjenicu da je nabavku nove vatrogasne autocisterne prije svih omogućio čovjek koji nije član našeg Društva, ali je pružio  bezrezervnu podršku DVD-u Brinje i ispunio svoje obećanje dano pred mnoštvom uzvanika prigodom proslave 120. obljetnice postojanja našeg Društva. Uz načelnika Zlatka Fumića sa suradnicima, zahvaljujemo i općinskim vijećnicima Općine Brinje, i svima ostalima koji su na bilo koji način sudjelovali u nabavci nove vatrogasne cisterne.” stoji u dopisu zahvale DVD-a Brinje.

A.M./L.O.