Povodom 8. ožujka, međunarodnog praznika Dana žena, Zajednica žena HDZ-a  „Katarina Zrinski“ Plitvička Jezera i Povjerenik OO HDZ-a Plitvička Jezera uz čestitke svim ženama u Općini, želi podsjetiti na važnost žena u svim segmentima društva kroz povijest i danas.

Uz čestitke svim ženama koje doprinose boljitku u našoj sredini, na terenu su im darivane ruže.

Drage žene, drage sugrađanke,

sretan Vam Međunarodni dan žena!

Sretan Vam dan kada slavimo sva dostignuća žena u borbi za dobivanje zasluženog prava sudjelovanja u demokratskim procesima, u borbi za ispunjene živote i za pravo glasa kod donošenja svih odluka koje utječu na naše živote.

Žene neprestano prihvaćaju  izazove, mijenjaju postojeće stanje, bore se za svoje obitelji i svoj položaj u društvu  što u današnje vrijeme  nije nimalo lako.
Danas je prilika i da pozovemo na poklanjanje više pažnje, poštovanja i priznanja za njihov doprinos u razvoju društva.

Stoga drage sugrađanke, neka Vam je svaki dan ispunjen ljubavlju, poštovanjem i pažnjom!

Čestitamo Vam na posebnoj hrabrosti koju svaki dan živite suočavajući se sa svim preprekama na koje nailazite u društvu. I ne zaboravite, svaki dan je prilika da svijet učinite boljim, što je i naša misija.

Stoga svim majkama, suprugama, bakama, sestrama, kćerima, unukama, tetama, prijateljicama i susjedama, odnosno svim Plitvičankama, Koreničankama, Vagančankama, Smoljančankama, Bjelopoljkama,… koje su doista najljepši i najvredniji ukras naše Općine, čestitamo Dan žena.

I ne zaboravimo; Razina kulture življenja određuje se po odnosu prema ženi.

Predsjednica OO HDZ-a Pl. Jezera Zajednice žena „Katarina Zrinski“:

Danijela Gvojić

Predsjednik Povjerenstva OO HDZ Plitvička Jezera:

 Tomislav Užarević