Zajedničko priopćenje: Biskup mons. Križić zahvalio dr. Milinoviću

Biskup mons. Zdenko Križić i župan dr. Darko Milinović razgovarali o sadašnjosti i budućnosti Ličko-senjske županije, te je biskup još jednom zahvalio gosp. Milinoviću zbog njegova stava  oko Istanbulske konvencije

Danas u jutarnjim satima održao se radni sastanak župana Darka Milinovića sa  gospićko-senjskim biskupom  mons. Zdenkom Križićem. Zadržali su se na sastanku više od sat vremena gdje se razgovaralo o položaju i opstojnosti Ličko-senjske županije, demografskim pitanjima, projektima od bitnog značaja za Ličko-senjsku županiju te o nizu drugih  otvorenih pitanja. Biskup Križić je posebno istaknuo značenje Caritasa i potrebite pomoći najsiromašnijima i istaknuo bitnu ulogu županije u tim procesima. Biskup mons. Zdenko Križić i župan Milinović izrazili su obostrano zadovoljstvo suradnjom te nastojanju gospodina župana da Ličko-senjska županija napravi jače iskorake na sveukupnom razvoju ovog područja i tako, ne samo zadrži ljude na ovom teritoriju, nego omogući i povratak mnogima koji su iz ekonomskih razloga napustili ove krajeve. Dotakli su se i položaja Hrvata iz BiH te se i tom prigodom biskup zahvalio dr. Milinoviću na brizi koju pruža Hrvatima iz BiH koji su na najgori mogući način osjetili strahote Domovinskog rata i svoj dom našli u Hrvatskoj.

Nastavak ispod oglasa

Još jednom biskup se  zahvalio županu Milinoviću na njegovom stavu oko Istanbulske konvencije što je  smatra i stav većine hrvatske naroda.