Zajedništvo kao jamac budućnosti

    GOSPIĆ – Božićni domjenak ŽO HDZ-a ispunio je kino „Korzo“ do posljednjeg mjesta. U riječima svih govornika prožimali su se pojmovi poput zajedništva, domoljublja, očuvanja osnovne stranačke doktrine i povjerenja u ispravne ljude. Iz središnjice stranke skupu nazočio potpredsjednik HDZ-a Damir Jelić i pozvao  sve članove  HDZ-a da zbiju redove i zajednički grade bolju budućnost.

-Unutarstranački izbori su prošli, naša je stranka najjača oporbena stranka i svoju ćemo snagu uskoro pokazati na lokalnim izborima. Zajedništvo je ono što nam sada najviše treba. Vrh stranke itekako poštuje rad Županijskog HDZ-a, poštuje svakog člana i ljude koji vode Ličko-senjski HDZ. Hvala svima vama koji ne mijenjate stranačke boje od izbora do izbora. Ova se Vlada pokazala potpuno nesposobnom i nedoraslom vremenima u kojima živimo. Bilo bi pošteno da se zahvale i odu, rekao je Jelić čestitajući blagdane stranačkim kolegama. Kod nas nema raskola, nema sukoba. Homogeni smo i u demokratskom smislu svakako možemo biti primjer jedinstva i uvažavanja svačijeg mišljenja.

Nastavak ispod oglasa

-SDP će na ovim prostorima i dalje biti oporba, a Ličko-senjska županija neće pocrvenjeti, poručio je predsjednik ŽO HDZ-a dr. Darko Milinović.  Kako smo već čuli zajedništvo nam je sada najvažnije, a zajedništvo se osjeća i ovdje večeras jer su s nama predsjednici općinskih i gradskih ogranaka iz cijele županije. Našu je stranku uvijek resilo zajedništvo, a ono je do izražaja dolazilo uvijek kad nam je bilo najteže. Hvala svim članovima, hvala svim simpatizerima koji se ne okreću kako vjetar puše. Ovdje su večeras i predstavnici svih udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Oni su  dio naše časne povijesti, ali i zalog naše budućnosti. S nama su i potporu nam daju brojni sportaši, ugledni gospodarstvenici, umirovljenici, mladi – a sve je to naša snaga dragi prijatelji,zaključio je dr. Milinović.

  VIS „Angelus“ svima je posvetio set Božićnih tradicionalnih napjeva, a u zabavnom dijelu programa sve je na noge digao mladi  „ Gospić Big Band“ svirajući i pjevajući izabrane pop i rock numere.

L. O.