Danas je u Senju zaključen koalicijski sporazum o zajedničkom nastupu na izborima za izbor članova Županijske skupštine Ličko-senjske županije između Hrvatske demokratske stranke i Hrvatske bunjevačke stranke Senj. 
 
Time je koalicija HDZ-HSS-HSP AS-HSU, koja je nastavila svoju suradnju i na predstojećim izborima, dobila novu političku stranku potpisnicu, čime je ponovno naglašena vrijednost timskog rada u duhu demokracije.
 
Koalicijski je sporazum u ime HDZ-a potpisao županijski predsjednik Marijan Kustić, a u ime Hrvatske bunjevačke stranke predsjednik Marko Prpić-Miladina. Političke stranke i potpisnice ovog Sporazuma temeljem dosadašnje suradnje i pozitivnih iskustava zalagat će se za transparentan nastup na izborima, zajedništvo i timski rad.
 
Potpisivanju su uz Marijana Kustića i Marka Prpića-Miladinu prisustvovali i predsjednik GO HDZ-a Senj Sanjin Rukavina, državni tajnik u Ministarstvu uprave Darko Nekić, predsjednik ŽO Mladeži HDZ-a Ivan Milinović, predsjednik GO Mladeži HDZ-a Senj Ante Stipić, članovi Predsjedništva GO HDZ-a Senj i Predsjedništva Hrvatske bunjevačke stranke Senj te članovi Predsjedništva GO Mladeži HDZ-a Senj.
 
GO HDZ SENJ