Zapljena droge u Gospiću

GOSPIĆ – Policijski službenici PU ličko-senjske su u utorak dovršili kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom s područja Zagreba, 36-godišnjakinjom i 29-godišnjakom, oboje s područja Gospića, zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, priopćila je u srijedu policija.
– Kaznena djela počinili su tako da je 55-godišnjak na poticanje 36-godišnjakinje i 29-godišnjaka, na području Zagreba nabavio 133,5 g opojne droge amfetamina tzv. speed, koja droga je kod njega pronađena u ponedjeljak 20. svibnja prilikom pretrage njegovog osobnog vozila i obiteljske kuće – kažu u policiji.
Policija je pretražila objekte i automobile koje koriste 36-godišnjakinja i 29-godišnjak. Kod 36-godišnjakinje je pronađeno 43,1 g opojne droge marihuana, 4,5 g mješavine marihuane i duhana, 2,1 g opojne droge hašiš i dva jointa.
– Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su opojnu drogu nabavljali radi daljnje preprodaje osobama na području Gospića. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani su pritvorskom nadzorniku, a protiv njih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu – objavila je policija.

L.O.

Nastavak ispod oglasa