Naslovnica Otočac Započela 6. memorijalna Barkanova biciklijada

Započela 6. memorijalna Barkanova biciklijada

4

U Gradskom parku, ispred zgrade Hrvatskog radija Otočac u 17 sati započela je 6. memorijalna Barkanova biciklijada i to natjecateljska utrka od 33,5 km, dok je u 17,15 sati rekreativna vožnja (13 km) uz pratnju u kojoj je najmlađi učesnik dječak od 5 godina. U istoj vožnji je i gradonačelnik Otočca Mario Barković, a za primjetiti je da ove godine nema starijih osoba zbog velike vrućine koja je tijekom strata u Otočcu bila 36*C.

Za sve učesnike osigurana je tehnička i medecinska pomoć u tijeku vožnje.

Proglašenje pobjednika i podjela nagrada je u 19.30 h u Gradskom parku gdje će se nastaviti zabava do kasnih noćnih sati.

I.B.

4 Komentari

  1. Započeo maraton! Pa da li je završio ili još traje? Mislim da je, ako nas je htio uopće informirati o događaju g. I.B. mogao pričekati završetak biciklijade pa nam dati rezultate i slike pobjednika, naravno ne ovako mutne. Svašta…..

  2. a zasto bi ,znaci po tome ispada da ni npr utrakmice evropskog prvenstva ne bi trebale imati uvodne emisije i prijenos,nego lijepo na kraju dobimo rezultat!,pa ovo je super i poziv da se dodje na dogadjaj,naravno da ce biti i zavrsni osvrt…

Comments are closed.