Započeli radovi na “Veloj rivi” u luci Novalja

U “Veloj rivi” u luci Novalja započeli su radovi na uređenju rive. Tu informaciju nam je potvrdio ravnatelj Lučke uprave Novalja Igor Vidas.

-Na temelju Ugovora o izvođenju radova na uređenju obale za prihvat katamarana u luci Novalja, potpisanog 4. listopada 2019. započinje se s građevinskim radovima uređenja rive. Nakon provedbe otvorenog postupka javne nabave male vrijednosti radova na sanaciji obalnih zidova u luci otvorenoj za javni promet Novalja, Lučka uprava Novalja sklapa Ugovor s Kamenim zidom d.o.o. koji je proizašao kao ekonomski najpovoljnija ponuda sukladno objavljenom kriteriju za odabir ponude te uvjetima i zahtjevima iz dokumentacije o nabavi.

Nastavak ispod oglasa

Radovi će biti sufinancirani sredstvima Ministarstva mora, prometa i infrastrukture koja su osigurana Sporazumom o sufinanciranju projekta “Uređenje obale za prihvat katamarana u luci Novalja” potpisanog 21. veljače 2019.

Sporazumom je osigurano milijun kuna dok će ostatak financirati Lučka uprava Novalja iz vlastitih izvora. Vrijednost radova je procijenjena na 1.065.000 kuna.

L.O.